Navigation Menu+

Over NOOR

Samen komen we tot het mooiste resultaat!

NOOR is een goudsmid-atelier in het mooiste stukje van Almelo. Hier kun je terecht voor onder meer handgemaakte trouwringen, oor- en halssieraden, manchetknopen en herinneringssieraden. Vanuit het atelier wordt tevens reparatiewerk en diamantzetwerk voor juweliers en collega-goudsmeden verzorgd.

NOOR’s specialiteiten:

– Ontwerpen en maken van trouwringen en relatieringen
– Zetten van diamant en andere edelstenen
– Het vermaken van niet meer gedragen goud tot geliefde sieraden
– Vakkundig reparatiewerk
– Alles in eigen atelier: van smelten en solderen tot zetten en rhodineren

Achter NOOR zit Noortje Hendriksen (1977) uit Almelo. Zij heeft de 4-jarige opleiding tot Goudsmid aan de Vakschool voor Edelsmeden en Fijne Techniek in zilverstad Schoonhoven gevolgd, met een extra jaar Techniek. Na haar stagejaar bij Nobilia Sieradenatelier in Utrecht heeft zij tien jaar bij Martinshof Trouwringen gewerkt.

“Met kennis van zaken en liefde voor het vak maak ik voor elke gelegenheid een bijzonder en persoonlijk sieraad. Het maken van het sieraad dat je samen hebt ontworpen en uiteindelijk het enthousiasme te zien van mijn klanten als ze hun nieuwe ring of sieraad dragen, vind ik het allermooist van mijn vak.” -Noortje

NOOR is hét atelier waar je terecht kunt voor exclusieve sieraden, reparaties en een goede service. Neem gerust contact op!